Producten voor witte rijstmeel (11)

Meel voor alle doeleinden

Meel voor alle doeleinden

Meel voor alle doeleinden
Biologische Kokosmeel

Biologische Kokosmeel

Kokosmeel is een bijproduct van extra vierge kokosolie. De gedroogde kokosvezels worden eerst uitgeperst en vervolgens tot een poeder gemalen. Het is een kokosvezel en bevat ongeveer 15% vetgehalte. Het is natuurlijk en ongezoet, heeft een lichte kokosnootsmaak en -geur, wat goed mengt met andere ingrediënten en niet te sterk is. Terwijl het in gedroogde toestand een lichte, luchtige uitstraling en een goede textuur heeft, wordt het tijdens het koken of bakken relatief dicht.
Algemeen tarwemeel

Algemeen tarwemeel

Algemeen tarwemeel
Rijst - Granen

Rijst - Granen

Rijst is het zaad van de grassoort Oryza sativa (Aziatische rijst) of Oryza glaberrima (Afrikaanse rijst). Als graan is het het meest geconsumeerde basisvoedsel voor een groot deel van de wereldbevolking. Hieronder volgen meer details over de variëteiten op basis van oorsprong.
zacht tarwe

zacht tarwe

Zacht wit tarwe vertoont hoge opbrengsten van breek- en rechtstreekse meel, met een laag asgehalte en lage zetmeelschade. Hun meel heeft een lage waterabsorptie en lage water-, carbonaat- en sucrose-oplosmiddelretentiecapaciteiten.
Tapiocazetmeel

Tapiocazetmeel

Tapiocazetmeel
Hi Ratio Taartbloem

Hi Ratio Taartbloem

Hi Ratio Taartbloem
Tarwe

Tarwe

Wij brengen een uitgebreide industriële ervaring en expertise in deze sector, waarbij we een hoogwaardige reeks Volkoren Tarwe aanbieden. We bieden deze reeks Tarwe aan in zeer hygiënische en standaard verpakkingen. Onze verpakkingen zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de behoeften en vraag van de klant. Bovendien wordt de tarwe die we inkopen op volledig traditionele wijze geproduceerd, wat zowel de kwaliteit als de voedingswaarden waarborgt.
hard tarwe

hard tarwe

Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
durumtarwe

durumtarwe

Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
Biologisch rijstproteïnepoeder

Biologisch rijstproteïnepoeder

Rijstproteïnepoeder is rijk aan vezels, antioxidanten en B-vitaminen. Dit poeder is goed geschikt voor de productie van voedingsmiddelen, formules en voedingssupplementen.